BuitenBlog

Want buiten is niet binnen


Japans verrassingspakketje

In Tokio worden regelmatig zakjes met reclame en goodies uitgedeeld, bijvoorbeeld in metrostations. Meestal zitten er dan verfrissingsdoekjes in die wel goed van pas komen als je zo hutjemutje reist.

Ik kreeg zo'n zakje en heb er een hele studie van gemaakt. Eerst het hele pakketje bekijken en op basis daar van bedenken wat er in zou zitten. Waar gaat de reclame over? Zou de inhoud van de geeloranje zakjes iets te maken hebben met de reclameblaadjes? Hoe voelt het (zacht, maar te dik voor verfrissingsdoekjes). Toen ik op zicht niet verder kwam, heb ik het zakje geopend enzovoort.

Uiteindelijk zat ik dus met twee reukloze pads waarvan ik dacht dat je er misschien zo sterk van werd als een olifant of dat je er koorts mee kon weghalen. Dus thee? Toevallig raakte ik een pad aan en voelde dat het warm werd. Ah! Warmtepads tegen zere spieren en gewrichten! En ik vermoed dus dat Toshiba een nieuwe lijn airco's (7 modellen, 2 kleuren) heeft gelanceerd in Japan. Ze zijn te koop op de vijfde verdieping van de elektronicazaak Akiba in Tokio. 't Is maar dat je 't weet.


Carnaval

Lauwe pis

Mickey-fetish

Deze Mickey is helemaal leeg als je 'm krijgt

Reacties zijn natuurlijk welkom via mail

Terug naar BuitenBlog